Edward Sharpe & the magnetic zeros

Halvsegt att börja jobba imorgon igen efter 5 dagar ledigt.. 3 dagar jobb sen helg igen, och det kan blir grejer det.. Är tämligen besviken över att Hemköp inte har SIAs Äppelpajglass, kan vara det godaste jag tryckt i mig.. Lyssna lite på Edward Sharpe & the magnetic zeros - Home, och diskalainen.. Peace!

smiling politely

Gurra är skön som fan, ser så jävla förvånad ut när jag öppnar skåpsdörren.. Och vilken skön dag sen, har inte gjort mer än sovit ordentligt, legat i solstolen, tagit en långpromenad och åkt lite bräda, lugnt och skönt..


Longboard

Inne på first aid slängde en snubbe några random ord med mig, efter en stund kom jag på att detta bekanta ansikte inte var mer än Daniel i skilda världar haha, snacka 90-tal.. Han skakade hand så fint och presenterade sig själv innan han gick..

 

Det kliade i fingrarna, självklart fick jag med mig den hem..

Vanilla Latte

Nu kan jag göra ordentligt med latte här hemma, mums..


busted

Fest ute på landet igår, som vanligt hur jävla bra som helst..
Nu blir det solstolen ute på trappan..


Out of blunts

Det är redigt smutt att ha egen tvättmaskin, kunna hänga tvätten ute och sitta på trappan med en latte, nya topphälsa och bara njuta, trots att man blivit överöst med bacilusker igen och är sådär oförskämt förkyld..


superfruit, blueberry acai

Det blev en lång 1,5h promenad i morgonsolen, sen hade jag inte mycket till energi kvar under mina sketna timmar på jobbet.. Mycket att se fram emot just nu, helgen till att börja med, 4-5 dagar ledigt, fest och finbesök! :) Paulins juice nedan, hett tips!


Kyla Cries Cologne

Det har varit en effektiv dag och humöret är på uppåttjack.. Tillbringade största delen av dagen utomhus, från 08 till 20.00, var inne en sväng på lunchen bara och sen ut igen, härlig årstid att ha det yrke man har.. Fick med lite nytt protein hem från Budo & Fitness och sen var det bara att slänga på sig sina nikerunners för lite löpträning..

zumba

Petade in lite träning med Kim igår i Stockholm, Zumba! Jag var skeptisk, men det visade sig vara bland det roligaste passet jag varit på, och mycket hängde självklart på den helt fantastiska instruktören! :) Har ni inte provat zumba, gör det..

Always running out of time

Svettig löpträning ute på landet efter jobbet, känner mig som en helt ny människa.. Laga till lite mat och krypa upp i soffan med en påse naturgodis.. :) Stockholm imorgon fram till Måndag, efterlängtad helg! Peace..


Atmosphere - The last to say

Förjeffla lång dag på jobbet, den tog aldrig slut.. Slängde mig på soffan det första jag gjorde när jag kom hem, slog på Atmosphere's senaste album, längre än så har jag inte kommit.. Sean Daley, I seriously wanna marry the guy.. Peace!


Hello Saferide - I wonder who is like this one

Petade in lite träning under min trötta eftermiddag, löpträning igår innan frukost, jag börjar bli lagomt pepp på att utforska landsbygdens alla trails och maxa konditionen..


Alive with the glory of love

Snart ett år sedan jag flyttade från USA.. Jag kommer ihåg varenda känsla, varenda doft och konversation av sista veckan.. Jeebus vilka minnen, och vilken jävla sommar jag hade därefter.. Hade gärna åkt tillbaka till San Francisco lagomt till 20 April, 420, four-twenty, "national weed day".. California is where my heart is! Jag längtar hem..


Giggidy giggidy!

5 härliga timmar tog det hem, med både tåg och buss. Man känner sig lagomt mör i både knopp o kropp efter alla byten.. Det är lagomt fint att komma hem, fixa lite äta, slänga sig i soffan och slå på en rulle och njuta av det faktum att man inte börjar förrän lunch imorgon, nice säger jag bara då jag även hinner slänga på mig mina nikees för en morgontur på landsbygden bland hästskit och morgonpigga tuppar, love!


It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart.

Hade jag inte blivit väckt 10.30 hade jag förmodligen legat kvar under täcket, jeebus vad sent det blev igår, med det sällskapet kan man vara vaken tills solen går upp..


luv my slippers

Väskan är packad, tänkte tillbringa några timmar på jobbet innan tåget går..

Seize the day

Det blev en spontan liten svennebananfika med två grabs på espresso house efter jobbet, trevligt att socialisera sig litegranna, nu sitter jag och njuter av lugnet i mitt fantastiska hem! Imorgon pyser jag från stan, mindre lugnt..


Alexisonfire - Rough Hands

Godmorgon.. Alexisonfire och en god frulle är en bra start på dagen!


Do I smell Birthday cake?

Jag får även lov att gratulera lillstrumpa på sin 20 års dag! www.lovisapalmer.blogg.se
Avstånd betyder ingenting, vi kan gå olika vägar, för du är ändå alltid nära, och har din speciella plats i mitt liv..

weeds season 6

Det är så att när man bor i hus på landet fungerar allting inte riktigt så smidigt och felfritt som en lya i city.. Det har sin charm.. Är utan varmvatten och förhoppningsvis är problemet löst imorgon, annars blir det en kall raggardusch, eller låna grannens, funkar det också är inte så jävla fin i kanten.. Annars är det soffläge med weeds season 6 som hägrar denna afton.. Imorgon blir det andra bullar, längtar! :)


Duck, duck, goose

Kommer få några dagar att koppla av här hemma, sen har jag två helger bokade utanför Östergötland, kan inte bli annat än förträffligt.. Jo, här bor jag förresten..

 

 


Some people play Scrabble. Some people play chess. You? You play turd puppets.

Färdigflyttad, och obeskrivligt trött.. Slänger förmodligen upp lite bilder imorgon..
Ska bara lyssna lite på Deftones - Roal, sen kan jag sova..

Underoath - You're ever so inviting

Har fuskat med mina kosttillskott några veckor, sjukade till mig ordentligt därefter.. Jeebus vad trött jag är i kroppen.. Men jag sitter och ler inombords, livet är härligt.. :)


RSS 2.0