Qournfärssås och spaghetti

Visst äter jag vanlig mat också.. Qournfärssås och spahetti, smakar som vilken köttfärssås som helst fast bättre såklart.. Spaghetti med hål i, tyckte jag var käckt!

 


Mandelmjölk

Irish Cream latte och gröt gjort på rågflingor och lite mandelmjöl,  och mandelmjölk.. Föredrar vanliga havregryn framför rågflingor eftersom det tar upp smaken mer, tyvärr det enda jag hade!

Mandelmjölk
2-3 torkade fikon
4-5 dl vatten
100g mandlar.

Lägg fikonen i en blender tillsammans med vatten. Låt svälla i 5 minuter.
Tillsätt mandel och mixa en jämn mjölk. Håller 3-4 dagar i kylskåp!


Fetaostsallad med rödbetor

Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten.. Skala medan de fortfarande är varma.. Dela betorna och blanda med balsamvinäger och olivolja.. Smaka av med salt och peppar.. Lägg rödbetorna på tallriken tillsammans med ost och exempelvis ruccola! Svingott och så rackarns busenkelt.. Lite annat än Risifrutti det..


Morsning

Svårt att äta när man inte kan andas genom näsan, nässpray används helst i väldigt nödvändiga situationer så jag får gott klara mig.. Men lite frukost blev det trots att matlusten inte var speciellt stor! Hasselnöttslatte och apelsin, banan, hackade hasselnötter, och gojibär!

 

 


Sallad

Jag är en av dom som äter dåligt när jag mår dåligt, eller inte äter alls.. De senaste veckorna har inte varit bra alls kostmässigt, kan väl säga att jag har levt på latte och risifrutti, skärpning!! Jag skulle döda för energi att bara orka gå ut och gå, men jag är istället febrig och tokförkyld!

Sallad, slår aldrig fel! Denna gjorde jag alltid när jag bodde i USA.. Bladspenat, balsamvinäger, gorgonzola, päron ( ett moget päron eller på burk ) och valnötter! 


Hemma

Återstår att se hur länge jag bor på samma ställe nu, ett halvår minst? Ska bara se till att måla köksbordet vitt, sen är micron det enda där inne som inte är i samma färg! :)


Eighteen

Svårt att komma ur sängen idag, jag är helt slut i kropp och själ, tokförkyld, ont i ryggen, huvudvärk.. Men jag SKA bli frisk nu! Jobb till 16, sen raka vägen hem, svårt att njuta av det fina vädret när man mår som ett äppelskrutt!



Life is too short to be anything but HAPPY

Fånga dagen, gör man från klockan 6 på morgonen, kan inte annat än säga att denna morgonpigghet går i släkten och jag tackar mamma och mormor för mitt inbyggda alarm!


Smiley

Genomförkyld, må detta gå över den här helgen för snart bryter jag ihop! Har spenderat morgonen med att packa ihop mitt liv på skolgatan, och snart iväg för jobb på feelgood..


Räkröra

Igårkväll gjorde jag räkröra, lätt kvällsmat med avokado, hur gott som helst :) Ingredienser: Räkor, Ica's lättkvarg ( som har en krämigare och lättare konsistens, så den är att föredra framför Arlas riktigt äckliga kesella! ) Lite purjolök, en skvätt citron eller lime, salt, peppar och en liten klick majonäs!


Good morgon, feelgood!

Latte, värktablett, och öppning på Feelgood 06.15.. Har hört att det ska vara fint väder idag, kanske klarar av en promenad när jag slutat, annars skulle packa vara en bra syssetsättning med tanke på att jag ska flytta vilken dag som helst, 18 flytten, svarta sopsäckar, I say no more!

Addiction


Morfin, pretty please!

Efter en underbar helg med charmknutte i Vimmerby börjar veckan mindre bra med krampaktiga sympton i ryggen, känns som brutal misshandel mot insidan av revbenen och utåt, fantastiskt!

 


Don't count the days, make the days count!

En vecka kvar sen dags för sittning på Redline, prioriteringen har varit på annat senaste året så det här är efterlängtat.. Ingen träning alls nu, psykiskt jobbigt! Bara kurera och gotta mig åt helgen.. :)


My cat's breath smells like cat food!

Flytt nr 18 om två veckor, ordnade idag en riktigt stor och fin soffgrupp i beige, helnöjd! Mycket jobb denna veckan, träning är det inte tal om, och det enda man gör är längtar efter helg :)

 


Gotye - Hearts A Mess

Ibland har jag en tendens att fastna för väldigt udda låtar, eller i annan bemärkelse, hissmusik, kan bero på att de låtarna mer är påtvingade och växer för varje gång.. I blame my BFF for this one..


milk coffee

Får man inte i sig frukost på morgonen mår iallafall inte jag helt ok, blev en latte istället..


Out and about

Finns inget bättre sätt att starta dagen på än ute i solen... Men kroppen är fortfarande inte helt ok, energilös, snorig och huvudet känns som en påse sten med jämna mellanrum.. Söndag och jobb på feelgood, träna in Cross It innan och försöka få till ett Core upplägg..

Bär med banankesella och hasselnötslatte!


Lördag

Efterlängtad helg, och att få vakna bredvid den bästa på morgonen gör min dag! Spinning 10.00 i vanlig ordning.. Träffa Malin efter det och lite käk på IKEA med Robin och Robin, räcker för idag, min kropp vill bara vila..

 


Vad ska jag äta för hälsosamt idag ?

Vissa dagar känner man ett större sug efter sötsaker och mer onyttig mat än andra, helt beroende på vilken balans kroppen är i..  Man behöver tillåta sig själv att ge med ibland, men med måtta, och det är där problemet för många grundar, mängden, och att dessa dagar kanske blir fler än en dag i veckan ? Det handlar bara om att lära känna sig själv och sin egen kropp och vad den behöver! Mitt absolut bästa tips jag kan ge om man är osäker, ät en morot, eller som i mitt fall fler....


Real hard headed

Känns riktigt roligt att börja köra Cross, ( crossfit inspirerat pass! ) Köra järnet med brandmännen sen.. Kroppen är rejält utmattad efter idag, men på ett bra sätt, resten av veckan blir bara övning av pass och spinning, räcker gott och väl kan jag tycka.. Bara veckan går fort så det kan bli fredag!


The best cure for an off day is a day off

Skön förmiddag, långpromenad i solen, sen tog jag med min frukost hem till Marcus som bjöd på Cappuccino.. Bara träning idag plus att jag behöver lära in Cross och Core.. Men den där jävla förkylningen vill inte ge sig så att ge 110 kan jag glömma, mår inte alls bra idag!


A woman is as old as she looks before breakfast.

Mangogröt och stekta ägg, variation variation, numera rågflingor istället för havregryn!


Söndag

Tysk disciplin som Jerry säger, håller mig till vad jag planerat denna söndag och stack ner till gymmet och körde ben och mage, kunde knappt sätta på mig skorna efteråt, underbart! Intar soffläge resten av kvällen..

 

 


One of a kind

Kelson har inget tålamod, 06.40 är lagom tid för frukost.. Långpromenad i vårkylan och banangröt efter det, hade planerat ett träningspass men känner att jag ligger ganska bra i soffan så vi får se!

 


Rund, är också en form

Morgonmänniska, uppe 07,14.. Idag lånades mitt annars så efterlängtade spinningpass av en ny instruktör på feelgood, istället tog jag en 1,5 långpromenad i vårvädret, underbara helg!!


uppenbart

1,5h promenad, ordentligt med frisk luft.. Träningen och kroppen sen i måndags, vad hände, undrar jag ? Kan inte påstå att jag kommer ha någon vidare ork efter 7-17 passet imorgon heller..