Myofusion

Riktigt bra pass idag, axlar, biceps och triceps plus 40 min på spinningcykeln efteråt, känns riktigt bra just nu, och bättre blir det ju varmare och ljusare det blir ute, tidiga morgonpromenader spikat!

 


Heart

Träning, bowling, film, kalasväder och oförskämt trevligt sällskap, vad mer kan man begära ? Jobb på feelgood hela eftermiddagen, direkt hem och krypa upp i soffan sen!

plusminusnoll

Jag trodde det var Måndag idag, bra koll.. Jobb och träning, inte mycket som hinns med däremellan.. Men jag trivs när jag är sysselsatt.. Lite ben och mage innan mitt spinningpass ikväll, var lite ur form idag, trött och med träningsvärk, men blev ett riktigt bra avslut på dagen ändå, nöjda kunder och jag är helt slut i mina stackars ben! De ska få sig en rejäl morgonpromenad innan frukost imorgon!

passion for pancakes

Efter benpasset igår känns det idag vill jag lova.. 1,5h långpromenad innan frukost, någon annan träning hinner jag inte med idag.. Stängning på gymmet och den här förmiddagen vill jag vara hemma för en gångsskull, ligga i soffan och kolla ikapp Once upon a time innan jag börjar halv 2.. Banan/jordnötssmörspannkakor till frukost med passionsfrukt, satt fint..


nom nom

40 min på body biken innan frukost på feelgood, sen jobb mellan 10-16 och ett rygg och benpass direkt efteråt! Idag frossar hela Svearike i Semlor, jag är inget undantag, trots min 4 månaders plan så är det bara att räkna in kaloriebomben vi fick på jobbet, mums! :)


Spenatsoppa

En favorit, väldigt gott..


Keeping busy

Klockan 4 idag har jag jobbat FÄRDIGT för den här veckan.. Gone for the weekend...


Smaksak

Off jobb en kort stund mellan 4-5 sen stängning på gymmet, oerhört trött idag och middagen blev inte roligare är kvarg med hallon och mango.. ICA's kvarg är att föredra framför Arlas kesella som innehåller löpe, plus att den enligt mitt tycke smakar bättre, är billigare + mindre kcal.. Peace!


Valentine

Jag som trodde det här skulle bli en lugn vecka.. Hoppade in och tog 30min-spinningen ikväll, mer träning än så han jag inte med idag..  Hoppas ni haft en bra alla ♥ dag!

Blame it on bad luck

Hola och godmorgon.. Till frukost idag blev det lättkesella mixat med en halv banan, stora blåbär och hallon on the side, yes.. Och som väntat fick jag inte många timmars sömn inatt..


Go big, or go home!

Första träningspasset efter att ha varit sjuk i 2v, och idag blev det 45min varav 40min effektiv intervall löpning på bandet, kan gott erkänna att jag var skakis i mina stackars ben efteråt.. Ska bli gott att sova, ska "bara" lägga ihop mitt spinnpass tills imorgon.. Godnatt!


Don't call me peanut

Hemma från Vimmerby (sadly) och dags för jobb resten av eftermiddagen på gymmet.. :) Imorgon kör jag äntligen igång, har korta arbetsdagar och träningen kan jag ta hand om på morgonen!!


Inked

Hela veckan består bara av jobb och dagarna ser i stort sätt likadana ut, ikväll däremot sitter jag med lite annat arbete på feelgood, ingen träning, men laddar inför kommande vecka!

 

Ett par tider bokade framöver, abstinens!


Blueberry

Scrambled eggs och naturell soygurt med färsk mango i botten och stora blåbär, godmorgon!


Devotion and desire

Från ena jobbet till det andra i repan på feelgood, trött men nöjd efter en 12 timmars arbetsdag!


guu så daant!

Dagens femte mål, och sista, blev currykyckling till middag med en massa grönsaker, slutade sent idag och avstår från träning ett par dagar till.. Bara hänga i soffan ikväll..

 


25 års fest

Min allra bästa vän Marcus fyllde 25 igår och det firades stort med temafest, verkligen lyckat, och sällskapet lika underbart det! Tidigt i säng ikväll, försöka friskna till, så jag kan börja jobba/träna!!



Dogs have owners, cats have staff.

Hemma är man aldrig ensam, vare sig man vill vara ifred, eller inte.. Denna donna tröttnar då aldrig på att mysa, vilket betyder att dörren är tyvärr alltid stängd på natten, omöjligt att sova när någon ska ligga i ansiktet och dela kudde! Nu är  det dags för kloklippning! Vi får ju finbesök! :)


Note to self

Ställ inte saker på sänggaveln... Hällde ut en halv kopp honungsvatten över huvudet förut, då var det lika bra att gå upp och äta frukost.. Banangröt även idag.. Vanlig havregrynsgröt med vatten, koka med 1 ägg och en halv mosad banan, och 1 msk solroskärnor!


Home is where San Francisco is

Den här bilden tog jag under en av mina dagliga morgonrundor nere vid Crissy Field i San Francisco.. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den staden, människorna, och den otroligt vackra naturen som finns runt hörnet, jag längtar hem!


Sötsugen ?

Om det är någonting jag är svag för så är det choklad, eller möjligtvis sura godisar! Men, karaktären håller i sig och magrutorna smyger inte fram av sig själva så jag gjorde en RAW chokladpudding istället.. Innehåller: Avokado, dadlar, kakao, honung, vaniljpulver ( inte vaniljsocker ) och lite vatten.. Perfekt konsistens, och supergod!


Sesam Nuggets

Vem har lust att stå och laga mat idag, veggie nuggets satt alldeles utmärkt :)


Banangröt

Tog en stund på förmiddagen innan jag överhuvudtaget hade någon hungerkänsla, katastrof när man inte ens är sugen på frukost, men banangröt blev det, med solroskärnor! Lustigt att man drömmer att man har andnöd och inte ens inhalator funkar, sen vaknar man och kippar efter andan för att munnen är stängd och man kan inte andas genom näsan, fantastiskt!

Smashing good fun

För att inte göra samma misstag som förra gången, blir jag hemma från jobbet resten av veckan! Dricka vatten, sova, ligga som en twinkie på sofflocket, bra start på månaden.. Frukost idag, blev en rejäl blandning, soygurt, linfrön, solroskärnor, apelsin, kiwi, hallon, gojibär och valnötter..


RSS 2.0