Red Riding Hood

Jag skulle ha börjat med boken, men jag var lat.. Rekommenderar absolut filmen..


Äggfluffspannkaka med fyllning

Äggfluffspannkaka med smak av kanel och bär till frukost.. Vispa tre äggvitor med lite kanel eller valfri krydda till ett skum, häll ut smeten på ett bakplåtspapper, och grädda i ugnen i 225 grader i ca 5-10 minuter tills det har stelnat.. Vänd bakplåtspappret upp och ner och ta bort fluffet, sen är det valfritt hur man fortsätter att göra, jag slänger på bär och rullar ihop allting..



bananhavrescones

Spenatsoppa med vitlök och ett ägg till kvällsmat.. Sen gjorde jag en bananhavrescone, bara för att det är så brutalt gott.. En ensam liten scone, 1/2 dl havregryn, 1 dl vetemjöl, 1/2 tsk bakpulver, 15g kallt smör, mosa i 1/2 banan, och grädda i mitten av ugnen i 250 grader i 10 min...

 


All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Den glada motionären ska vara tacksam för den 60 minuters promenad till och från jobbet.. Jag skyller på Mårten, som hostade hela vägen från Sälen, och tillbaka.. Att jag klockan 02.30 mitt i natten vaknar med ögonfluss och slår upp någonting från The Twilight crew istället för de vanliga gröna, är mer eller mindre min vanliga otur, att bli frisk, det hade inte min kropp tänkt bli på länge det är tydligt det.. Imorgon är jag ledig!

Cozy cup

Varm (lätt)mjölk med honung, krypa ner under täcket och kolla på Weeds, gör susen på kvällen!


Vart är min kuckelimuchmedicin?

Egentligen borde jag ligga kvar i sängen, mår som en påse skridskor, men det är bara 4 timmar det handlar om idag, och jag kan behöva promenaden till och från jobbet.. Men jag mår inte bra, det slog till hårt den här gången!


Gotta love them blueberries

Mr Popper's penguins, The change up, Berg flyttar in, Desperate Housewives och nu Weeds säsong 7.. Tvmaraton, och ligga hemma i sängen under täcket och vara sjuk första advent är inte så illa ändå! Inte mycket till matlagning idag, inte ens en godispåse slank ner i korgen på hemköp.. Frukosten var inte så avancerad eftersom jag alltid tinar frysta bär över natten, Cultura och Cocos på det..


Cookies, I haz them

11 vänner, pepparkaksbak och glögg, mycket trevlig Lördag..
11 vänner, pepparkaksbak och glögg, mycket trevlig Lördag.. Och jag är fortfarande tokförkyld, hostar, trött av cocillanan, ingen matlust! Nu ska jag krypa ner under täcket igen och kolla på film!


backpacker

Snorig, halsont och hela bröstkorgen är åt fanders.. Träna som det var tänkt det gör jag absolut inte idag.. Istället får jag roa mig med att rensa garderoben och packa! 17:e flytten som sagt och jag vill inte påstå att jag samlar på mig en massa mellan varven, snarare tvärtom..

Sälen

Efter filmvisningen på Uteliv i fredagskväll får jag ett sms "packa väskan vi åker om 1h"..  Spontanresa till Sälen med Johan, Phille och Mårten.. Grym helg, brutalt trött, 4 timmars jobb idag det räcker gott :)

 


queen of my castle

Blev ett kort xpress pass idag.. Ligger på golvet med wesclurarna och musiken på max, luktar svett och borde ha tagit en dusch efter gymmet men blev inte riktigt av, däremot fick jag TVÅ random komplimanger idag om att jag luktar gott, säger bara Body Shop, så jag kan gott ligga här en stund till..


Can't fint entrance

Those Dancing Days är snowboard för mig.. Pepp jävla låt, Those Dancing Days - Can't find entrance


Passupplägg

Ingen träning efter jobbet idag utan sitter och ska lägga upp ett 45-60 min spinningpass.. Tar gärna emot låttips! Eftersom det är lika tomt som igår i mitt matförråd så blev det ett mindre avancerat kvällsmål, havregrynsgröt och kesella med banan och kanel, frukost jag vet..

Brevbäraren är förmedlaren av hänsynslösa överfall

Jag fungerar lite som en solcell, inte alls, när det är mörkt.. Träningsvärken var inte oväntad, på gneten att jag inte kan gå på toa utan att behöva hålla mig i något, så rackarns underbart va..

weak

Ett par veckors uppehåll känns när man knappt orkar sig igenom ett BP pass, haha verkligen inte i form efter att immunförsvaret varit nertaggat och halsen varit allt annat än användbar.. Mesträning 1v..


alpro soya

Sovmorgon, och frukosten stressar man inte med! Gröt med jordnötssmör och banan i vanlig ordning.. Ett pass på gymmet efter jobbet kommer sitta på sin plats efter två veckor..


Söndag

Morgonpromenad, och frukost på sängen framför Så mycket bättre, och resten av dagen blir en sväng till Motala och bara massa mys!! Jävligt bra helg! Och invigning för nya Platens igår, väldigt trevligt..

muntergök

Soyamjölk och havremjölk, två saker jag inte kan vara utan här hemma.. Träna, det är någonting jag inte har gjort sen franko dog, pga halsen, och det tär på psyket.. Det är mycket som spelar in under vintersäsong, det är kallt, mörkt, man fryser, man blir förkyld, man är trött klockan fyra, dygnsrytmen är skev, den muntra listan talar apselut för sig själv..

seventeenth

Börjar kännas i träningsnerverna, kroppen är inte helt ok så jag ger det några dagar till, men inte mer än så annars degar jag ihop till en jellybean.. Snart dags att börja samla ihop alla småprylar och sortera viktiga papper som ligger fisk och fågel sen är det dags för sjuttonde flytten..


Kuckeliku

Standard frukost! Råggröt, med banan och jordnötssmör plus havremjölk till, mums! :) Jag ligger brutalt efter med sömn, och det märks, när man sitter och nickar till på förmiddagen, inte ok..

 


sunday bloody sunday

Alltid lika underbart att komma hem till mamma, umgås och bara mysa..
Imorgon är det dags för ännu en arbetsvecka, en mycket lång sådan..


Hot Cocoa

Det är väldigt skönt att komma hem ibland, bort från stan ett par dagar, spendera en hel förmiddag i skogen, och egentligen inte göra någonting alls under en hel helg.. Väntar bara ut förkylningen så jag kan sätta igång med träningen igen, börjar bli less på att snörvla!


On the fredag it's no time to hålla i plånboken like tant brungul!

There is only one religiös högtid in sweden som räknas, it's the fridaymys.. Klockan 5 on the friday the whole of sweden skakar isen av pommes fritespåsarna, visping upp the blåband bearnaiseås and the father utför the hela handling when he pillar upp kranen from the lådvin..

The köttdisk, is the domkyrka of the fridaymys, here is something for alla, we have the entrocete for överklass som Carola och the kungen, also we have the fläskfilé, kostar 10 spänn kilot direkt från finland, this is the missionärsställning of the fridaymys!

The godishyllan, where you do like this, en i påsen, och en i munnen, it's a chance to tjäna lite pengar också.. But watch out, because this is the infektionsorgie, this place sprider fler sjukdomar än Carolina Gynning..

The fridaymys is also filmtajm, but it's hard because det tar längre tid to välja the film then to kolla on the actual film..



Thank god it's fridaymys!


Blueberry

Fredagsfrukost, pannkakor, mina vanliga banan/jordnötssmör med råggryn och lite blåbär som Kalle plockat.. Även tagit ledigt, och resten av dagen ska tillbringas på spa med min fantastiska mamma..


Maybe not

Bara så lätt att älska :) Cat Power - Maybe not

Eat your greens

Helt pooped, förkylningen slår ut allt i kroppen på mig.. Energinivån är väldigt låg och gymväskan står fortfarande orörd sen helgen.. Spa på fredag, kan inte komma mer lägligt..

Favoriten, "eat your greens" från Blueberry!


New York

Såhär kan en lunch i New York se ut, ( svamp on top.. )


Ta mig från allt hitte-på, längtar till allting som består

En kopp te, lite nötter, och russin ( bara för att jag var så rackarns sötsugen )

 

 

Ny hårfärg! Rackarns otippat...


Peanutbutter banana oatmeal pancakes

Förkylningen håller i sig, rösten är så gott som oanvändbar, och det första man sträcker sig efter när man slagit upp de gröna är en Zyxtablett.. Nu måste jag dammsuga det här stället..

Pancakes, kiwi och bär till det.. 1/2 banan, 1 msk jordnötssmör, 2 ägg, 1/2 dl havregryn..

RSS 2.0