Soffa till salu

Eftersom jag snart ska flytta, igen, för sextonde gången, så måste jag göra mig av med mitt moln till soffa..  Det ska bli trevligt att få behålla mina kära möbler den dagen jag flyttar för sista gången, innan dess hade jag tänkte flytta ett par gånger till, iaf en gång till innan årskiftet..  Vart då kan man fråga sig? :)


The planet smashers - blind

Alla 3480 bilder slängda och raderade ur papperskorgen, så nu har jag en ypperligt clean mac! Ringde även hit mitt kött och blod imorse, har haft en redigt mysig dag med mami, nu blir det glass och film, lördagsmys big time..


Lägg det i din pipa och rök det

Dra mig baklänges in i fågelholken, vad trött jag är..  Staplade in på jobbet med ömma fötter runt lunch sen gick jag på autopilot resten av dagen.. Hade två halvklasser idag dessutom, kul, men tacka fan för tålamodet jag föddes med..  Sängen och sopranos!!


Buck-o-nine - My Town

Snart blir det kollektiv, så nice! Halvdag på jobbet idag, tog en välbehövlig sovmorgon..


gimme the sweet and lowdown

Lite intervall löpning och sen gjorde jag en riktigt god veg lasagnette med keso, blev luckily några lunchlådor till övers för resten av veckan.. Good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite.. ;) Tiger Army - Wander Alone


life is the bitch, and death is her sister sleep is the cousin, what a f-ckin’ family picture

Har gått på autopilot sen 04.45 imorse.. Klantade mig rejält igårkväll, då jag efter ett byte i Hallsberg missade sista tåget hem och stod sedan som ett jävla fån och var bitter i en kvart.. Men som med allt annat så löste sig problemet när man stöter på trevliga människor.. :) Lite Murder By Death - Foxglove, sen försöka sova lite!


A precious start with the newest beginning

Nöjd tjej.. 14 km löpning efter jobbet, döpepp som vanligt med sköna tunes i lurarna.. Imorgon sticker jag till Örebro, fredagsmys big time!! Kanske skulle slänga ihop en Chai latte innan jag stänger igen de gröna för kvällen?


Band of Horses - Factory

Sprang 7 km efter jobbet, det är obeskrivligt vackert just den rundan.. Energin flödar och formen är på topp.. Kan inte undgå att ta in precis allt omkring mig och njuta av varenda sekund av livet.. xoxo

High on life

Somnade gott i Martins One Piece efter Harrys igår.. Städning efter fest, lagomt mycket folk igår, sen gled vi ner på gräsmattan för lite söndagshäng med glass, kjempe kos..


it's so fluffy I'm gonna die!!

15 kor stod och stenglodde på mig i ca en halv km när jag kom springades, självklart sprang de fortare än jag fram till sin matplats när jag kom tillräckligt nära i god tro att jag var den som kom med kvällsfikat, men ikke, slängde endast ett par ord med dom i farten och hade därefter 30 ögon som fäste sina förvånade blickar efter mig samtidigt som jag skrattade lite för mig själv..

Tillök i mitt baristakök.. Nu ska jag göra mig en Chai Latte!


Your dead fad is a fucking disaster

10 hours is what I got, and used up in no time.. Är det nu man ska hooka upp sig på spotify unlimited för 49 riksdaler per månad ? Spotify använder jag mest för att spana ny och fräsch musik, är dessutom aningen snål, eller för att vara lite fin i kanten, ekonomisk.. Kanske skulle steka på lite dinkelpannkakor och slå på en rulle, är något frusen och bedrövligt trött efter jobbet..


Tiger Lou - The less you have to carry

Effektiv dag, fick en förjeffa clean kåk på köpet, tom bakom spisen har jag skurat och den fördelen ser jag om ca 3 månader.. Utedag på jobbet imorgon, tror jag laddar med vantar, mössa och ev underställ.. Och Tiger Lou - The less you have to carry


Mumford & Sons - Winter winds

Jag hade hellre hoppats på nukleärt nedfall än snö i det här fallet när man slog upp de gröna mot fönstret när man vaknade.. Vilket fantastiskt land vi lever i, och att jag frivilligt flyttade tillbaka gör att jag ibland tvivlar på min mentala hälsa.. Hur som helst så är jag ledig, vilken innebär städning och en förhoppningsvis 7 km runda om det slutar snöa så dant, motivationen tryter en aning..


Alexisonfire - White devil ♥

Bara elräkningen låg på 1400 kr i April månad, efter det stängde jag av värmen, och det blev därefter 15 grader här hemma.. Eldade lite igår, mest för mysfaktor men ska man hålla på med sådant för att värma upp stället måste jag sluta jobba, och sitta hemma för att peta in ved i brasfan hela dagarna, tänk vad trevligt..


Rock lobster

Näe det blir inte mycket skriverier.. Motivationen tryter på den fronten och den där tiden räcker inte alltid till alla gånger åt vare sig städning eller till att slå på en film en vardagseftermiddag.. Var hemma en timma under hela helgen sedan fredags, blivit en massa skönt häng och fest..

 

söndagskos, inte jättepepp..


RSS 2.0