Torsdagsträning

Redigt onsdagspass i crossfit anda med Andreas och Linus igår, avslutade med en joggingrunda runt halva ån.. Idag kör vi lite chins och dips.. Imorgon är det fredag, 11 timmars arbetsdag sen småland!!


Love mammi

Benpasset igår känns idag i mina otränade spiror vill jag lova, skönt.. Spontant finbesök av mammi så i eftermiddag är vi bara hemma och umgås, och äter rabarberpaj! :)


Tysk disciplin

En fullspäckad helg i Vimmerby, och 05.55 imorse åkte jag hemåt, galet trött, trodde inte att jag överhuvudtaget skulle palla ett gympass men energin kommer alltid som ett brev på posten så fort man slutat.. Ben idag, lite biceps, rygg, och 25min cardio efteråt, underbart skönt!


Jeans

När jag inte hade cykelbyxor med Mimmi Pigg när jag var mindre så hade jag hängslebyxor, kunde inte undgå att köpa mig ett par idag, förbaskat sköna! :)



Blodsmak

Effektiv träning idag.. GRYMT pass med killarna, stationsträning i Crossfit anda, och 20 min löpning vid ån efteråt.. Bra dag i övrigt, sovmorgon, morgonpromenad ( bild nedan ) och lite sol i parken innan jobb där man fortsatte tillbringa timmarna ute i solen, gött, JA..



Kokosvatten

Lugnt idag.. 12km vardagsmotion till och från jobbet, sen en chill promenad vid ån, träningsvärken från gårdagens pass är ett faktum, fantastiskt! Testade kokosvatten från Paulúns tidigare, kokosvatten är en naturlig dryck som återställer vätskebalansen bättre än vatten.. Det innehåller viktiga salter och mineraler och har en bra balans mellan elektrolyter och kolhydrater som snabbt återställer vätskebalansen i kroppen.. Uppfriskande!

 


Måndagspepp

Ett riktigt skönt gympass på feelgood avslutades med 25 min lätt jogg vid ån, går inte att beskriva hur fruktansvärt bra man mår av att vara tillbaka på banan igen!! PUSS


Torsdag

Långhelg i Småland.. Rejäl sovmorgon och en underbart härlig skogspromenad med Lisa medans killarna tränade.. Grillning klar och hockey resten av kvällen, rätt ok torsdag!!


Timeline

En del människor har en sån jävla utstrålning, det gör min dag! Och min timeline på FB gör inte humöret sämre haha.. På med skorna och ut och gå, sen är jag bänkad för de två sista avsnitten av Desperate Housewives, hoho!


Ny Favorit, Kesella Citrus

Maxtest igår och första passet idag, svag och otränad det kan jag inte sticka under stolen med, men det är det jag har Richard till just nu, behövligt med en PT som står och skriker bredvid!


Sunshine

Regnig helg, bara massa film och mys! Morgonpromenad med hjärtat, snart träning, sen jobb.. Första passet på två månader, Richard kommer köra skiten ur mig ingen tvekan om saken!


Tankesmedjan

1,5 timma i regnet med yellowcard och tankesmedjan i lurarna, superskönt, nu är jag trött!


Gröt

Gröt till frukost, med 1 ägg, ( i gröten ja ) en liten sked jordnötssmör, en halv banan och linfrön! Regn är alltid ett opassande väder, och jag är lika trött idag, men det blir en långpromenad sen kan man gott krypa upp i soffan och slå på en film..

 


Raw Treats

Uttråkad eller bara sötsugen, oavsett vad så gjorde jag ( tre st ) chokladbollar, på sportvis som vanligt.. Nötter, dadlar, kakaopulver, kallpressad kokosolja, macapulver och cocos! MUMS!



Rain rain go away

Ledig, kort morgonpromenad i duggregnet och fruktsallad till frukost.. Dags att köpa nya nikes, på ett år sliter jag ut ett par till nästan obefintlighet..


Words, Hands, Hearts

2 långpromenader idag, rosten börjar avta och jag vill bara köra på med min vanliga form jag brukar ha, får börja om från början med konditionen!! Stryketräningsmässigt väntar jag lite med upplägg, tysk disciplin har jag alla dagar, förutom lördag!

Och för er som inte vet, så har jag en lillasyster, min raka motsats, men jag älskar henne ändå! Kolla in hennes blogg, lovisapalmer.blogg.se

 


Stay In Place

Bra start på dagen, morgonpromenad, en god frukost och snart jobb..
Stay In Place nya sport bhar, absolut bästa någonsin!


more color

Har kunnat vara ute precis hela dagen på jobbet idag, det syns, fräknig som fan, imorgon har jag idrotten, sen tar jag helg och åker till min bäste häst, på tok för många dagar sedan vi sågs nu!


1 Maj

Det är inte många som är gymmet trogna 1 Maj, bakfylla och det fina vädret kanske ? En annan jobbar! Hittade en gammal bild igår, no tatts och en redig jävla bränna, tackar min mörka fader för pigmentet..


RSS 2.0