I has a tired

Inställd träning, kastar in handduken idag, finns inte en suck till energi och det lilla måste jag spara på.. Än så länge har jag inte ont i halsen, får jag det, går det bara neråt.. Chai te, film och godnatt..

 


Say Anything - Alive with the glory of love

Pigg och utvilad klockan 6 imorse, morgoncardio på World Class och en redig frukost efter det.. Idag har jag en välbehövligt ledig dag, och bara kondition på schemat, Muay Thai på FC ikväll..

 


Better bodies

Bröst och triceps idag, helt stum i armarna efter jag var klar.. Men hade förvånadsvärt mycket energi efter jobbet och humöret var på topp.. Glad för alla fantastiska människor runtomkring som peppar, ännu mer motivation får man nu när vi är två! Ikväll blev det ostkaka med keso och hallon.. :)


Chai

Tråkigt nog ingen cardio ikväll efter jobbet, min kropp behöver vila, och dricka chai té..


Kvelertak - Liktorn

Ny dag, ny energi, raka vägen till gymmet för rygg och biceps, har precis ätit en härlig frukost och ska, försöka, ta en powernap innan det är dags för jobb.. Det tar två veckor att se resultat efter en session, kan tålmodigt bara vänta och se hur mycket av färgen som försvann den här gången..

 

Kvelertak - Liktorn


Söndag

God mat och sällskap av världsklass efter jobbet igår, jag får tacka för en riktig myslördag.. Brutalt trött idag, och hade en väldigt bra anledning att få ligga kvar i sängen imorse.. Axlar och mage på schemat idag.. Gymmet, alltid dagens höjdpunkt, endast fokusera på sig själv och koppla bort allting annat..


proteinfluff

Tar sovmorgon och ofrivillig vilodag imorgon, då gymmet öppnar 9 samtidigt som jag börjar jobba.. Lördagsfudgen har jag sett fram emot ett par dagar nu, så imorgon ska det handlas!! Ikväll får jag nöja mig med mitt proteinfluff vanilj toppat med lite hallon, världsklass... ♥

Tattoo removal

Session four..  Ligger med ispåse och kvider efter en smärta som inte är att leka med haha.. Ska slänga i mig ett par värktabletter, min päronsplitt / proteinfluff och försöka sova... Snart är det helg!


Cog - Bird of feather

60 min svettig cardio innan frukost på World Class, räcker för idag då jag har vila från vikterna, påt igen imorgon.. Hade även tänkt slänga mig på spinning cykeln innan jobbet men tiden räcker inte till.. Morgonpasset kommer ta lång tid eftersom Janne kommer hit och plågar mig med lasern ikväll, ouch!


fudgetown

Jag vet precis vart jag ska köpa mitt lördagsgodis..
Förutom jobb så ser jag fram emot en helg med massa träning och mys..

 

måste....köpa...


eat, sleep, fuck in self defense

07.00 var jag på gymmet för lite bröst och triceps, betade av 30 min promenad med Kattis efteråt.. Ska försöka hinna med ett par ärenden innan jobbet.. Atmosphere - Trying to find a balance


mt eden - oh that i had

Som vanligt hinner jag inte riktigt med den där tvätten, så idag fick jag köpa ännu ett nytt set underkläder och strumpor, som jag gjort de senaste två månaderna..  Väldigt ekonomisk gällande den biten.. Kvällspromenad runt Stångån efter jobbet, och nu är energin slut..  Mt. Eden - Oh that I had

Mt. Eden - Sierra Leone

Rygg och Biceps idag, lite trappmaskin som avslutning.. 05.30 satt halva skatkåren på taket och jag fick därefter lyssna på ett evigt tjatter från den ena som tydligen hade mer att säga än lil wayne! Nu blir det gröt med ägg.. Mt. Eden - Sierra Leone ( gotta love dubstep! )


ostkaka

Sallad och ostkaka med hallon och keso ikväll, brutalt gott.. Idag stänger jag igen de gröna tidigt så jag är pigg och fräsch imorgon, alarmet går på 07.00 för lite rygg och biceps!

Toksåld på dessa GASP byxor!


Stay in place

Det dök upp en gammal bild på mig som är fotad för Nathalies projektarbete för dryga 3-4 år sedan, haha.. På den tiden var man brunett också.. Jag bjuder på den idag! Nu blir det body combat, pepp!


good dog

45 min crosstrainer nu på morgonen, har blivit lite less på ån på sistone behöver lite omväxling gällande morgoncardion.. Ledig dag, behövligt, gröt med ägg till frukost, Body Combat ikväll..

 


I have to stand on my tail,

it moves around more than I do...

 


A precious start with the newest beginning

Axlar och mage nu på förmiddagen.. Imorgon blir det "vila" från vikterna och kör på lite Body Combat istället, glad att jag är ledig då jag inte hinner med några pass annars.. Bio ikväll med Mackan och Johan..


Ingen vila

Lördag, ingen vila, träning och jobb. Ett benpass imorse, sen fick jag slänga med mig grötfrukosten i en burk.. Har två välbehövligt lediga dagar framför mig.. Söndagsmys!

Rise and shine

Härligt det är att vara morgonmänniska.. Uppe 06.00, iväg till gymmet för bröst och triceps.. Tackar för stödet av min coach och personliga piska! :) Lite grötfrukost och tagga för jobb och stor leverans, pust!


Paprika/Chili

Och så hade vi sådär brutalt mycket att göra idag igen på jobbet.. Fruktansvärt skönt att komma hem och laga mat.. Idag blev det ruccolasallad med böngroddar, tomat, kamutvete, räkor och en klick créme fraiche ( paprika/chili.. )


Nike

En sväng nere på gymmet innan en grötfrukost, bröst och biceps.. Har hunnit med en klippning hos frisören, och även ett inköp av nya nikees! Ska slänga ihop lite lunch och bege mig till jobbet..


Bassnectar - Timestretch

Blev som vanligt tokmycket på jobbet.. Fick slänga i mig lunchen och springa in tidigare än planerat, och därefter stå och jobba i träningsbyxorna.. Händer tydligen mycket inne på Gränden just nu, tur man inte fick en pistol i facet som de i grannbutiken.. Dags att sätta sig och skriva schema.. Pepp till tusen!


peanutbuttertime

Idag har jag peanut butter cravings.. Morgonpromenad och sen en proteinshake med lite banan, och en macka med jordnöttssmör, precis vad jag behövde haha.. En timma på gymmet med David, träningsupplägg, hem igen och vänta in ännu en hård arbetsdag...


Ellie Goulding - Lights ( bassnectar remix )

Blir inte mindre sugen på att åka bräda nu.. Denna video ger mig gåshud! Skön låt med Ellie Goulding!


mellanmål

Idag kom jag nästan aldrig iväg från jobbet, brutalt mycket att göra.. Gäller att vara ordentlig med kosten.. Lite mellanmål, kesella med hallon och några mangobitar.. (Bea's muntergök till apelsin!)



Jag kan inte skilja på

Oi! Upp 06.00 för 7,3 km morgonpromenad med mycket trevligt sällskap.. Avnjuter lite frukost och en kopp te, hade gärna tagit en powernap innan jobbet.. Har en lång dag framför mig i baren..

Dagsform.. Lång väg kvar..


Body Combat

Efter ett härligt och svettigt Body Combat pass har jag fått i mig lite mat.. Kamutvete, tikka masala med röda linser och sallad.. Lyssnar på Melissa Horn och ska snart inta sängläge för nu är jag trött... ZZz

 


Kessella,mango,passionsfrukt

Förmiddag, morgonpromenad med Kathrin, en timma coaching med David sen 30 min Core Express.. Värmer upp med lite gruppträning, så kör även Body Compat senare i eftermiddag.. Har blivit mycket jobb och fusk med kosten senaste månaden.. Kommer bli ändring på det ett tag nu framöver.. Idag är jag sugen på Linsgryta! Tipsa gärna om goda proteinrika recept! :)




Kessella,mango,passionsfrukt!

Your Highness

En av filmerna ikväll blev Your Highness, brutalt jävla rolig rulle, rekommenderas.. Very bad things däremot, var inte lika käck.. Imorgon väntar ännu en ledig dag, härligt!

Moneys no good where we're going

Snart börjar det på riktigt... Idag har jag träningsvärk, mest överallt, från gårdagen, kan lova att det känns bra.. Det är söndag, jag är ledig, och jag är även ledig imorgon.. Köpa nya träningsskor, något gott att äta och ägna eftermiddagen framför ett par bra filmer om jag kan hålla rastlösheten i schakt..


Lil Wayne - Talk to me

Förmiddagspass med 30 min spinning och 45 min Body Pump avklarat.. Resten av Lördagen bjuder på solsken och mycket utomhushäng, Keep it loud ikväll här i Linköping.. Trevlig helg på er...

 

Lil Wayne - Talk to me ♥


Kill the irishman

Thai och film hemma hos Mackan efter en fullspäckad härlig fredag.. Ledig nu i tre hela dagar... The Irishman, för övrigt en bra rulle! Dags att sova, imorgon blir det gymmet..


Morgonpasset i p3

60 min morgonpromenad, strålande sol och med Morgonpasset i P3 i lurarna, nöjd tjej, gick mest och skrattade.. Just nu har jag bara stängning och jobbar eftermiddagar, då gäller det att hålla sig sysselsatt på förmiddagarna.. Precis slängt i mig den obligatoriska frukosten, acai smoothie och banana peanutbutter pancakes!

 



the victory of giving in

Circus 160 läsare, varje dag, det tycker jag är hur trevligt som helst..  Det kommer bli mycket mer träning framöver, sätter som vanligt höga mål, nu även med coach, pepp.. Ikväll blev det omelett, som vanligt sent efter jobbet.. Ledig hela helgen, plus måndag, vilken lyx!

Peruiansk Viagra

Jag älskar att prova nya saker och jag beställde inte bara Acai från Go For Life, utan även Macaupulver som har betydande mängder aminosyror, kolhydrater och mineraler som kalcium, zink, magnesium och järn.. Dessutom innehåller maca vitaminerna B1, B2, B12, C och E..

Macaroten är en potatisbesläktad rot och har använts av indianerna i Peru för att öka energinivåerna i kroppen, stärka den mentala hälsan och balansera hormonerna i kroppen. Maca innehåller även ämnen som ökar uthålligheten och muskeluppbyggnaden och används därför ofta i samband med träning..

Smaken däremot påminner om palsternacka och pepparrot.. Det luktar förjävligt och man gör allt i sin makt för att blanda bort smaken..


overdose

Jag måste ventilera.. Nu har jag inte längre någon mobiltelefon.. Jag har inte heller någon backup.. Jag har alltid sagt det att jag köper inte ny förrän den andra är avliden, och se på fan såhär denna ypperligt sena afton, det ser ut som att någon har party i den, fan..

Powermuffin

Vissa dagar har man inte en gnutta energi kvar i kroppen efter jobbet.. Då gör man inget mer efter maten än slår på en film, dricker te och äter en power muffin ( äpple, kanel, morot.. ) Bra för själen..


Frukost

Frukost, det absolut bästa på hela dagen, och idag var den tio gånger bättre än vanligt.. Tog en extra välbehövlig timma till sovmorgon och var något hungrigare efter promenaden.. En fika på stan sen jobb..


Thai Coconut

Köpte nya tunnlar igår, mest för att jag secretly älskar rosa och även för att matcha en av jobbtröjorna hah! Uppe i 6mm töjning och kommer förmodligen stanna där.. Ikväll slutade jag tidigt nog för att unna mig lite restaurangmat på Thai Coconut med sällskap, väldigt trevligt ställe med ypperligt god mat..


Acai

6 km morgonpromenad, frukost och apelsinjuice med frysta jordgubbar och Acaipulver.. Acai sägs ge energi och mental fokus.. Innehåller fem gånger mer antioxidanter än blåbär, och gott är det..


Lost Wings

Sent blir det när man har stängning på jobbet.. Blev den obligatoriska rundan runt ån, och en väldigt sen middag i form av spenatsoppa och ägg.. Tänkte försöka sova ikapp några välbehövliga timmar..


Bad teacher

Morgonpromenad och frukost.. Försöka hinna med ett och annat ärende innan jobbet.. Lägga sig tidigt idag också för nu har jag gått lite över gränsen och är sådär brutalt trött.. Kollade på Bad Teacher igårkväll, jävligt kul film.. Den kan jag varmt rekommendera till lite kesellaglass..


Dunderboll

Mina middagsplaner gick åt helvete, Thai Coconut har tydligen stängt på söndagar, så ingen Pad Thai.. Trött som busen var jag inte direkt pepp på att ställa mig och laga mat själv, men slängde ihop en Currygryta med ris.. Köpte även lite godis, som smakar skit som vanligt efter två bitar.. Jag håller mig hellre till naturligt gott, som rawfood godis gjorda på nötter, torkad frukt och annat smarrigt..

 


Rain rain go away, eller

Det blev en ypperligt trevlig lördag med grabbarna och otippat krogbesök med vattenglaset då jag som många vet inte förtär alkohol.. Inte mycket spring i benen idag, mer för en godispåse lite thai och film..


Promises, promises

Godmorgon Godmorgon..

Tyckte bloggen såg lite tölig ut, så jag ryckte upp den lite.. Har haft tvättid på morgonkvisten och precis fått i mig lite frukost.. Jobb 11 - 16 och efter det är det långt ifrån träning som står på schemat..

sweetness

Kort 30 min morgonpromenad, är brutalt trött.. Förutom jobb tänker jag inte röra en fena idag.. Inte imorgon heller för då är det Lördag och jag behöver vila, sova, äta massa gott och självklart jobba för ovanlighetens skull..

 


Tant med sina rutiner

40 min löpning, tokskönt, och sen lite mat på det.. Sent som satan blir allt dock de dagar man stänger på jobbet.. Nu in till grannen och dricka te..

Love Nike

Sliter lätt ut ett par runners efter några månader.. Snart dags att köpa nya igen!
Precis som igår så hinner jag med ett par timmars sol innan jobbet..


Hoffmaestro - Seize The Day

Det där armbandet från Efva Attling har efter några år snart grott fast runt handleden.. Carpe diem, seize the day, fånga dagen, oavsett vilket språk så är det ett solklart motto.. Kom precis från jobbet och ska försöka ta tag i resten av den här fantastiska dagen.. Promenad, mat och grannhäng... Hoffmaestro - Seize The Day

 


Hoffmaestro - Bubbelin Style

Törstig, bara att slänga ner sin dagliga dos mighty greens i ett glas vatten och hålla för näsan.. Vatten är inget att rekommendera till, men tänkte att jag skulle göra en fresh and fruity till frukost med äppeljuice, frysta jordgubbar och mynta, väldigt gott.. Pw avverkad och lite frukost, sen solen en stund innan jobbet..

 


Atmosphere - Lovelife

Tillbaka i stan, tog en lång kvällspromenad efter jobbet sen blev det häng med grannkillarna, trevligt, men sent som satan blev det visst.. Livsnjutare, älskar det..


mango kesella glass

En lite nyttigare variant på "glass" med smak av mango och cocos.. En burk kesella, ett paket fryst mango, 1-2 msk cocosmjölk creamy och en stackars passionsfrukt.. Mixa och låt stå i frysen en liten stund..  :)


Hoffmaestro - Bubbelin Style

Var tar vara på det underbara vädret idag också, slänger i mig lite frukost och sticker till stranden med hund och familj.. :)


RSS 2.0