Get Naked, It's Natural

Glad tjej.. Nytt jobb på Naked Juicebar.. Där rök resterande 2 veckors semester, men vad gör man.. Och trots att min hals lägger ner sin funktion totalt nu så längtar jag bara tills imorgon, helg och tokmys..


Kiss my imperial arse, you Jedi mutha-fucka!

Borde vara dags att fylla på med färg på denna arma kropp snart.. Hittade iallafall en flower power bikini jag köpt från nelly.se bland resterande upphittade prylar här hemma i kaoset och flyttkartongerna, thanks! Har haft en tokbra dag med mina vänner ute i Berg, slutade dock med vätskebrist och en hejdundrande huvudvärk..


PeanutbutterBananpancakes

En timma runt ån och som varje morgon till frukost, pannkakor på Jordnötssmör, Banan och Ägg.. Nu sticker vi till Berg och solar och badar..


bada bing bada boom

Somnade emellanåt nere vid Tinnis, hur skönt som helst.. Kan bara föreställa mig hur underbart det ska bli att krypa ner i sängen och slå på en film ikväll, jag har en stackars kraft kvar i kroppen..  eller, vankas det måndagsklubben ?


Hard To Concentrate

Christian som är uppe i ottan ringer och väcker mig som är lagomt trött i mössan.. ( Rough weekend asså..) Bara slå upp de gröna och slänga på sig skorna och ge sig ut.. Tänker inte göra mer än ligga i solen idag ? Och resten av veckan..

Love


Jägermeister

Fantastiskt bra helg med världens härligaste gäng, obeskrivligt bra varje år! Circus 80 sammanlagda mil bakom ratten till och från kusten och jag känner mig lago mt mör i min arma kropp.. Imorgon blir det mina vanliga rutiner och en tidig morgonpromenad med herr Ideståhl.. Semester vecka två..




Dave Grohl


It kinda speaks for itself :)

Grönt är skönt

Bra start på dagen.. Färsk Spenat, Citron, färskpressad Äpple och Apelsinjuice, Kiwi.. Och självklart mina banana peanut butter pancakes som numera är min kära mammas favorit.. Mycket att stå i idag, och imorgon sticker vi till Lysekil, fest, pepp!


Coco Sunshine

Live it, love it, smoothie! Mango, Banan, Cocosmjölk, Verum naturell hälsofil, Ananas, is.. Köpte hem lite vassleprotein för att boosta drinkarna lite extra, naturell såklart, vill gärna inte ha någon smak som förstör! 

 


Do good, and good things will happen to you!

Jag tror stenhårt på karma, jag var medvetet lite bad här i veckan och karma striked back i två små doser direkt, haha, fantastiskt.. Men jag tjänade pengar på det..

Satan i gatan

Började dagen med varmt citronvatten med ingefära och en långpromenad.. Sitter just nu och är lite små körd i Veronica Maggios album, Satan i gatan.. Semestervädret bidrar inte med någon jättemotivation men lite träning tänkte jag peta in under förmiddagen innan min kära mamma kommer på spontanbesök.. ♥


Gazpacho

Inhandlade en ny och fin mixer idag, så gjorde Gazpacho, med lite för mycket lök.. Har en rad härliga Raw Food samt smoothie recept att följa.. Matmotivationen är på topp..


Naked Juice

Regnet smattrar fortfarande mot fönstret.. Att jag sov till 13 idag, är ingenting som hör till vanligheten.. Hade en toppentrevlig utekväll igår med sköna vänner, bowling och Harrys.. Sänghänget fortsätter med foten i högläge..


Forever and ever babe

Norrköping, Jacuzzi och BBQ med Jocke och Martin igår, mycket trevligt.. Sent som satan blev det och idag slår energinivån inte i taket direkt.. Men en långpromenad runt ån blev det och bara att slänga sig i duschen och tagga för lite födelsedagsfest..


Calvin Harris - You used to hold me

Städa, packa,pausa, snart klar och jag har hållt på sen jag vaknade imorse.. Skiftar mitt vanliga genre och kör lite Calvin Harris - You Used To Hold Me..

 


The sea is only beautiful if there's a shore


blodtørst

Tokvärt att ha ett jobb där man får vara ute från 9-17 när det är fint väder, har fått en redigt fin solbränna nu, skulle behöva jämna ut den bara.. Snart helg, igen, shit asss.. Och snart flyttar jag... igen.. Never ending det dära..

glad tjej


what happened

Det är kasst bloggat på det här stället.. Nu har jag två hurley shorts och ett linne hemklickat och förhoppningsvis i lådan om ett par dagar.. Grym jävla helg med fantastiska vänner, sol, bad, god mat, goda drinkar, finbesök, bio och massa mys.. Life is pretty good! Nästa vecka får jag besök av Tressa, all the way from Canada, stoked!!

 

xxx


RSS 2.0