Dark chocolate

Det är grymt att vara så uppskattad på jobbet, bortskämd med leenden och kramar! Tjänar en timma på att packa väskan på morgonen och träna direkt efter jobbet, fruktansvärt skönt att komma hem tidigare på kvällen, laga mat, dricka lite tee och äta mina numera obligatoriska två rutors kvällsmums! ♥


Vaniljgröt med päronkesella

Har härjat i rydskogen hela förmiddagen.. Imorgon har vi ännu en utedag och skoljogg på schemat.. Motivationen och energin har sviktat en aning idag igen, men gymväskan var packad redan imorse och jag gjorde mitt bästa för att inte göra ett half assed bröst och triceps pass trots pissigt humör!

 

Vaniljgröt med päronkesella toppat med cocos och apelsinjuice till frukost.. Detta ekologiska vaniljpulver är utan socker, konserveringsmedel och färgämnen, behövs inte alls mycket, toksmarrigt..

 


Saffransdavos

Tokbra pass idag.. Rygg, biceps, och 60 minuter spinning efter en fantastiskt mysig dag på jobbet.. Har bara kramats och fått hålla hand.. Har fått förfrågningar om mer gymbilder, ska göra mitt bästa på den fronten.. Imorse gjorde jag saffransdavos med plommon och valnötter.. Mums!

1 dl havregryn, 2 dl verum naturell hälsofil ( valfritt, ) lite saffran, låt stå i kylen över natten..


Quinoasallad med räkor

Alla dagar är inte bra dagar.. Huvudvärk, trött och omotiverad har jag varit idag.. Sov en stund på eftermiddagen vilket är ytters ovanligt, trodde aldrig att jag skulle vakna.. Då får man gå tillbaka och rannsaka sig själv! Men energin kom tillbaka efter ett gympass med Robin, axlar, ben och mage idag!

Quinoasallad med 150g räkor, kikärtor, majs, gurka, körsbärstomater, purjolök och jalapeños!

Eskimo kiss

Kort morgonpromenad på 30 min, sen raka vägen till Hemköp för att köpa ägg, kan lova att det går åt här hemma! Frukost efter det, Davosgröt på råggryn och Verum hälsofil, toppat med torkade plommon och gojibär.. Vill man ha en snabb frukost som man förbereder dagen innan, då är Davosgröt och kokta ägg ett väldigt bra tips! Det är dumt att stressa på morgonen!


Relax, myssöndag

Söndagsvila, ingen träning idag, lagomt mör efter massagen igår, och efter bubbel idag med mina stjärnor på World class så kan jag knappt hålla ögonen öppna! Ikväll lyxade jag och Elisa till det med god mat, Gustavsson 3 tr och film..

Kvällens mysmeny: Ikväll ville jag göra sallad ( ruccola, gurka, körsbärstomater, majs, ananas ) med fullkorns Couscous blandat med creme fraiche paprika/chili, och halloumi och vitlöksbröd!

 


plommonscone

Idag är jag på tok för seg i kroppen för att kliva ur bingen.. Bakade lite och sen blev det frukost på sängen! Tävling igår sen slängde jag mig på spinningcykeln för ett intervallpass med Robin, en välbehövlig 30 min massage efter det, och en tokmysig kväll med mina fantastiska power puff pinglor..  ♥



Plommonscone på fibergryn, dinkelmjöl, lite smör, kesella och torkade plommon..
Ägg, kiwi och apelsinjuice med frysta jordgubbar och mynta!

Runner

Det är inte alla som får springa på arbetstid! Nästan så småkillarna slog mig i spåret idag.. Grymma är dom!! Bröst, triceps och lite mage på World Class efter jobbet, oväntat mycket dansenergi idag.. Ska försöka bättra mig och hålla på era fina kommentarer och önskemål, tack! :)

Trött och svettig i skogen!


Spinning

75 min spinning ikväll, och jag är helt jävla slut! 70% utomhusvistelse på jobbet idag och imorgon är det skoljoggen, ska peppa de små liven ordentligt.. En ordentlig proteinmiddag ligger i magen och matlåda ordnad, sängen är ett faktum...


reason to smile

Har haft en väldigt bra dag! Och direkt till gymmet som vanligt efter jobbet, lite mer energi idag, har känt mig något omotiverad sedan förra veckan men börjar repa mig! Jag har väldigt många läsare varje dag, skulle vara kul om jag fick veta vad ni vill läsa mer om ? Kom igen och tipsa.. 



davosgröt

Ja, frukost det vet nog alla vid det här laget att jag äter varje dag, hela dagen är förstörd annars.. Den här kan man variera på många olika sätt och smaker.. Davosgröt, 1 dl havregryn, 2 dl fil eller yoghurt ( Verum hälsofil vanilj/passion använder jag.. ) Blanda och låt stå och svälla över natten..


peanut butter banana time

Efter en lång dag på jobbet blev det direkt till World Class för axlar och mage, sen raka vägen hem till sängen med en kopp chai tea och massa serier, behövligt kvällsmys.. Men det är någon som saknas!


Det obligatoriska melliset på jobbet, jordnötssmör (green choice) och banan!

bananscones

Tackar mina vänner för en fantastiskt trevlig helg.. Imorse bakade vi en ypperligt sen men brutalt god söndagsfrukost, bananscones! Efter en vecka utan träning så är huvudet återställt och motivationen ligger något bättre till.. Och efter den här helgens konsumering av sötsaker så skulle fyra sugar free veckor vara på sin plats med start imorgon .. Kan jag behöva med det här jävla suget, det måste bort!!

Bananscones: 1 dl havregryn, 2 dl mjöl of choice, 25g smör, 1 banan..

( bagarn )

Cat Power - The Greatest

 

 


banankesella med kanel

Stekt gröt även idag med hallon.. Gjorde även banankesella med kanel, och toppade med cocos och ett par hackade nötter, pumpafrön och gojibär.. Banankesella: 100g lätt kesella, en halv banan, kanel, väldigt simpelt och förbannat gott.. Nu blir det jobb!


quinoasallad och halloumi

Ingen träning idag, kan fortfarande inte sätta upp håret ordentligt utan att det sträcker i nacken.. Ikväll blev det quinoasallad med jalapenos, wasabi/sesam kryddad sparris och halloumi.. Och det hörde verkligen inte till vanligheten att jag köpte med mig en coca cola zero, som tog slut lite för fort..


stekt gröt

Med tanke på huvud och nacke så åker motivationen med samma tåg.. Men rutinskadad som man är gav man sig ut för en kort promenad..  Men nu har jag slängt i mig en väldigt sen frukost, och tänkte krypa ner i sängen igen och kolla på Alice in wonderland.. Johnny Depp kan få vem som helst på bättre humör!

 

Stekt gröt med smak av kanel och kardemumma, lite keso och hallon, 2 kokta ägg och apelsin/acai juice!

 


Something Borrowed

Jag kom undan hjärnskakning, men en rejält sträckt nacke och huvudvärk det ska gudarna veta att jag har.. Har precis kollat klart på Something Borrowed, hon som aldrig kollar på film, och som vanligt efter en kärleksfilm blir man butter och det känns som att man kommer dö ensam.. Colin Egglesfield var däremot utan tvivel iögonfallande..

höst

Promenad med morgonpasset i P3 i vanlig ordning, sitter fortfarande med lurarna i öronen och måste väl ta ur dom med undantag för en dusch.. Göra stan en stund med Emma-Lisa innan det är dags för jobb...


beanie

Nu känns det att det snart är beanie season,  snart sa jag.. Än har jag inte värk i öronen!
Spinning med Emma-Lisa på schemat ikväll, och en välbehövlig relax i bastun efteråt..


freshly baked

Filmdags, Bridesmaids börjar rulla om 2.. Och gårdagens tokgoda frukost bestod av peanutbutter/banana pancakes, färska russinbröd och juice (äpple, ananas, frysta jordgubbar, mynta!)


rise of the planet of the apes

Söndag och idag är det bara att kliva ur sängen, gå ner och hämta en kopp tea och lägga sig igen och slå på en film, tokskönt.. Igår var vi 7 st som gick på bio, Apornas Planet, tror alla vi tyckte att den var sevärd! Att den även utspelar sig i San Francisco gör bara att jag får en brutal hemlängtan..



Ingenting slår den här morgonpromenaden.. Overlooking the bay area from Lands End trail..

Jag har en röd ballong

Precis fått i mig lite mat efter ett pass på World Class med Emma-Lisa..  Imorgon är det Lördag, vilket innebär det efterlängtade lördagsbaket, samt god mat och bio med mina fina tjejer! Issa har äntligen kommit tillbaka till stan, så ikväll ska vi fredagsmysa! Och Tack Mattias för nostalgi klippet! :)


Gotta love them Smurfs

Lite lunch och en powernap innan axlar och mage gymmet..


Jävla utställningsfolk

40 min långdragen morgonpromenad, idag stressar vi absolut inte.. Och vad är det för stolpskott jag möter varje morgon som tejpat sin boxers öron för att de ska stå upp och satt en gummisnodd mellan? Luften går ju ur mig varenda gång för jag blir så jävla trött på folk! Jag undviker negativ energi men undgår inte att bittert avsky dessa utställningsmänniskor som plågar sina husdjur under hela uppväxten för fuska sig till en slags ram som de själva skapat och som är helt onaturlig.. Jag vill inte veta av detta spektakel..


Chai tea

Efter en kvällspromenad med Robin och lite middag så går jag på dagens andra kopp Chai tea.. Har en otroligt varm känsla i kroppen ikväll, ett lugn jag inte känt på länge, jag behöver verkligen det...


squat

Härlig morgon, 6,5 km promenad i solen.. Kan lova att det börjar kännas efter gårdagens benpass!

 


Crunchy creamy candy cookie cupcake.

Nu ska jag kolla klart på Rango, hardcore rulle, Johnny Depp är av världsklass, den måste ni se!!


Mellanmål

Chokladproteinpudding och jordnötssmör.. Aldrig att jag skulle kunna leva utan det sistnämnda! ♥ Pnut!


Jobb,träning,jobb

Jobb, träning, sen tillbaka till jobbet igen, jag kan lova att det inte finns en suck till energi kvar ikväll.. Dags att slänga ihop en sen middag med ris, för ovanlighetens skull, sen blir det mys!


David Guetta feat. Sia - Titanium

6 km morgonpromenad, fantastiskt väder, och en härligt frisk luft klockan 7 på morgonen.. Får ett break mellan leveransen idag, bröst och triceps på World Class.. David Guetta feat. Sia - Titanium (pepp)

 


Rango

Andra gradens brännskada, inte så jävla party... Hur som haver.. Hade bara cardio idag, kan inte påstå att jag hunnit med så mycket mer än en morgonpromenad.. Nu ska jag lägga mig och kolla på Rango!


Gröt är gott

Godmorgon! Trots att jag föråt mig på keso för några år sedan så slinker det ändå ner med lite hallon till havregrynsgröten.. Morgonpromenad och det obligatoriska morgonpasset i P3 är avcheckat, ska ta en dusch och försöka hinna med Torny innan jobb..


Rackarns gott med Subway efter träning!

Har haft en riktigt bra helg, massa mys och godis.. Har verkligen behövt dessa dagar att komma ikapp mig själv, och energin.. Som den sucker man är för kids movies, så ska jag lägga mig och kolla på Tangled, för andra gången, och äta lite keso med äpple, kanel och kardemumma!


Marknadsgodis/nougat

Är det Lördag och man får äta godis, så kan man lika gärna göra eget.. Marknadsgodis/nougat, brutalt gott, slår verkligen aldrig fel en lördagkväll.. Ikväll ska det bara mysas!

Recept på en halv smet, som jag alltid gör, blir så rackarns mycket annars!

60 gram kokosfett
Lite mer än 0,5 dl vatten
3 dl socker
3 dl vetemjöl
0,5 dl Kakao
2 dl florsocker

Smält kokosfett i en kastrull, helst teflon..
Häll i vatten och socker så det löser upp sig.. 
Detta ska inte koka utan bara smälta så att sockret inte blir knastrigt.. 

Blanda ihop de torra ingredienserna ordentligt, vetemjöl, kakao och florsocker i en bunke, häll i det i kastrullen med det andra och blanda ihop, häll ut det på en plåt med bakplåtspapper och låt det stelna! :)


Rom byggdes inte på en dag

Idag har jag verkligen fått sova, trots min inbyggda mat och sovklocka så somnade jag om, det behövdes.. Eftersom fröken klen bara har börjat, så kommer här en bild på dagsformen, och som de säger, "Rom byggdes inte på en dag!"

 


Laserborttagning

Det tar sig sa pyromanen, här ser ni resultat efter 1 vecka.. Det här är fjärde gången jag kör på dessa impulsivt hemmagjorda tatueringar.. 1 vecka kvar innan man ser fullständigt resultat..

 

 

Detta tar lång tid och det gör satans ont..


Är man nekrofil om man ligger med en zombie?

Morgonpromenad i ett lugnt tempo med morgonpasset i P3 i lurarna som idag handlade om zombies, haha.. Stress de senaste två veckorna har resulterat i att energin har dippat så det står härliga till, och sådär på höstkanten så är väl inte immunförsvaret som starkast.. Men nu är vi inne i September redan och jag kan inte annat än älska hösten och den friska luften!

 


RSS 2.0