Seize the day

Promenad på morgonen, lite frukost, peanutbutter banana pancakes. mighty greens juice och ett fruktansvärt fint väder.. Nu sticker vi till sjön..


Mighty Greens

Godmorgon... Promenad och lite frukost innan jobbet.. Apelsinjuice med kiwi, frysta jordgubbar och 1 msk Mighty Greens.. Mighty Greens är en klorofyllrik näringsdryck med naturligt innehåll av vitaminer, organiska mineraler, antioxidanter, aminosyror, enzymer, coenzymer, cellsalter, örtextrakt samt lösliga och olösliga fibrer.. :)


bullshit

Peppade med lite hoffmaestro medans jag gjorde klart för stängning på jobbet, sen ett varv löpning runt ån.. Fruktansvärt skönt, få upp ett härligt flås och rensa skallen på allt för en stund.. Packa väskan och sticka från stan några dagar efter jobbet imorgon, familjmys!

Linger with pleasure

Inte riktigt så fint väder som igår men en timma runt ån och en brutalt sen frukost 12.30.. Börjar inte förrän 3 denna veckan och nästa.. Dags att beställa hem lite mighty greens, macapulver, acaipulver, och annat gott..


faces of orange

Idag kan jag inte komma underfund med mig själv.. Märkliga dagar.. Kan inte heller komma på vad jag ska laga till middag, men det lutar åt en vegetarisk lasagne som står i kylskåpet.. Motivationen går inte på högvarv gällande matlagning efter man slutat sent, och inte heller en promenad när det dessutom som icing on the cake regnar ute, men det har aldrig hindrat mig så skorna, regnjackan och ipoden åker på, behöver lite frisk luft innan jag slänger mig i bingen framför Snabba Cash..

 


Sundrenched World

Ingen morgonpromenad idag, vilket resulterar i att jag blir fruktansvärt seg i kroppen.. Ska luncha med Danne innan jobbet och förmodligen köpa mig en burk koffeintabletter på vägen.. Nu har jag lyssnat på Joshua Radin - Sundrenched World, tre gånger.. Tröttmössa..

fröken svår

En promenad runt ån efter jobbet med sällskap.. Sitter just nu med vattenflaskan i högsta hugg fastklistrad i näven.. Är inte bara vråltörstig utan det tåls även att tilläggas att jag är brutalt trött också denna eftermiddag och har en gnutta ågren över att jag inte sagt godnatt tidigare än klockan 1 de senaste två nätterna..


Fair To midland - Walls of Jericho

Känns fantastiskt bra att få kommentarer från chefen att man håller ett mått av världsklass på jobbet.. Nu tänkte jag slänga på mig löparskorna och beta av ett eller två varv runt ån! Efter det min favorit.. Proteindrink på mjölk, chokladprotein, banan, ekologiskt jordnötssmör och is..

 


Topphälsa

Gjorde ett par veggiewraps vid lunch, perfekt att slänga ena i kylen och äta imorgon.. Avverkat två promenader idag, få upp ett litet miniflås och väntar några extra dagar innan jag börjar springa igen.. Nu är jag pepp och hostan är så gott som borta! :)


Just one of those days

Morgonpromenad runt ån och en härlig frukost på det.. Dags att börja packa väskan, sen avverka några timmar på jobbet innan vi sticker.. Tillbaka på Måndag.. Joshua Radin - Just one of those days..

Jag behöver inte locka håret.. Jag har egna..

VeggieWrap

Jag brukar inte äta mat i sängen, men när man äter en veggiewrap från jobbet och kollar på Mike and Molly, så är det tillåtet, yes...


The right of way Is a wild goose chase

Morgonpromenad, frukost och jobb om ett par timmar.. Imorgon sticker vi till Varberg!


Acai Attack

Besök av världsklass fick jag på jobbet.. Åkte ut till Berg efter att jag slutat och nu är det Sopranos för hela slanten.. Slängde ihop en Acai Attack innan jag slutade.. Acai är för övrigt rikt på antioxidanter och ett gäng andra nyttigheter..


Whiskey and Ritalin

Efter att ha legat på sjuksidan i två veckor så har jag avverkat två sköna promenadrundor idag mellan jobbtimmarna.. Nu är det bara gym och dance som ska in på schemat..

 


Motivation motivation motivation

Har haft min kära Philip på besök, druckit lite Earl Grey och ätit nyttiga power muffins.. Nu är det tyst och lugnt i stugan, ? Har två små ninjor som tassar omkring, och välter ut vattenglas.. Challe däremot är sjuk, blivit omplåstrad efter dropp och jag måste plåga honom ytterligare med en tub med äcklig medicin två gånger om dagen.. Tänkte försöka sova en smula och njuta av en hejdundrans sovmorgon..


Defence kick

Sov en stund förut och vaknade med en ännu värre huvudvärk än innan, och ångesten, över att inte ha orken och motivationen att göra någonting mer än kliva i och ur sängen.. Blir bara Defence kicks i mina smoothies på jobbet imorgon..

Lugnt och skönt innan Gränden öppnar!


sweet disposition

Ledig imorgon, tänker inte kliva ur sängen överhuvudtaget utan bara kurera hemma med Challe och Ceasar som sällskap.. Hostar fortfarande, does it end ? I wanna hit the gym so bad!!


Du får mig

Jag är en ypperligt rastlös själ, mår banne mig dåligt när jag är såhär brutalt trött och inte har någon energi över för att göra någonting efter jobbet.. Skulle ge vad som helst för en löprunda, få svettas rejält.. Fucking virus.. Jag får nöja mig med att koka ihop lite kvällskrubb, i form av Röd currysoppa med svarta bönor!


cough syrup

Snart har jag nog hostat ihjäl mig.. Cough syrup, bubble gum flavor, please, anyone ? Kan inte sitta uppe hela natten och kuckilura, upp och jobba imorgon, whoop whoop..


Sia - I'm in here

Lallar omkring i Stoffes OnePiece medans han är på jobbet, fortfarande allmänt pipig och sjuk men imorgon börjar jag jobba  sen hoppas jag att energin kan börja flöda igen så jag får hoppa i löparskorna.. För övrigt en väldigt lycklig tjej! ♥



 


honey water

Jag har varit lite too much out and about denna semestervecka.. Behöver en dunderkur mot ont i halsen, inte den milda sorten, det gör brutalt ont.. Något lokalt bedövande innan jag går ner mig totalt.. Var uppe i tid idag iallafall, runt 4 sisådär..

 

Martin gjorde ett tappert försökt och beställde in en "hostmedicin" igår.. Blev även kändisspotting i Linköping, Filip och Fredrik satt också på Charken..


RSS 2.0