Raw Blåbärsbollar

Ingen feber, mår mycket bättre men långt ifrån bra! Helt ledig denna helgen, och min snygging kommer om en liten stund, ♥ så den tiden ska vi verkligen ta vara på! Svårt att äta fortfarande men gjorde några rawbollar ( på halva receptet nedan ) bra att ha i kylen!

2 dl Cashewnötter, 0,5 dl frysta stora blåbär, 2 torkade fikon, 1 tsk Acaipulver, funkar bra med blåbärspulver också.. Mixa nötter först ( och spara lite att rulla i )  mixa ner resten till en massa och rulla till bollar, låt stå i kylen en stund sen kan man äta dessa godsaker med riktigt gott samvete! :)


Painkiller

Penicillinkur 10 dagar, sängliggande med feber hela dagen igår och inatt, lite sömn, konstant hosta, ingen matlust, men har lyckats flytta mig till soffan idag och ska försöka pilla i mig lite fruktsallad..

Mina andra söta dunderpiller!

 


Jag har ont

Idag håller jag till på feelgood till 16 och sen har jag tvättstugan.. Att jag vaknade igår med en trasig hals och att varenda millimeter av insidan av min bröstkorg känns skinnflådd gör väl ingen förvånad numera! Låter som jag rökt John Silver utan filter sen jag var tre!



Kardemumma

60 min pw innan frukost och jobb idag! Mammut är på spontanbesök från Värmland, och imorgon får jag galet efterlängtat sällskap från Södertälje.. :) Måste komma igång med min tyska träning snart så jag kan motivera mina söta läsare :) Och mig själv!!

 


Kyckling

Kvällsmat.. Kyckling i ugn med kokta morötter och rödbetor,
och blandsallad med avokado, tomat och balsamvinäger, mums!


Game on

9,5km pw igår innan frukost, idag blev det en kortare runda på 6,8 pga dåligt väder varav 3,6km jogg, ungefär vad jag orkade haha, konditionen är inte som för 5 veckor sedan, deprimerande när man annars springer 1,4 mil utan problem!


A milli

7,8km morgonpromenad och frukost, scones och fruktsallad slog vi till med här hemma! Jobb på feelgood i eftermiddag sen tar jag två extra dagar ledigt och åker till Vimmerby,  behövs vill jag lova så är jag fan på benen igen på Onsdag, har jag bestämt, är galet träningssugen!!


Fridaymys

Försov mig rejält imorse och kom 1h senare till jobbet.. 38h jobb på 3 dagar känns plus normala arbetstider resterande dagar.. Men klockan 20.15 stänger jag och tar helg med mitt snyggo!  


work work

06.15 till 21.00 idag på feelgood, börjar kännas nu, tur jag älskar mitt jobb! Resten av veckan ser likadan ut dock, dubbla jobbpass, fortfarande ingen träning, får vara glad om jag hinner med en pw till och från jobbet.. Kan behöva ta ett par dagar ledigt nästa vecka för att komma ikapp mig själv!!

Alpro, Mild & Creamy

Redig pw efter jobbet, regnigt och blåsigt, men jag har inga dåliga kläder, och inga dåliga ursäkter heller,60 min - 7,8km! Nu är en sallad med gorgonzola, rödbetor, valnötter och massa kokta morötter till det på sin plats framför tvn.. Har öppning på Feelgood imorgon, ni är så välkomna in!




Underbara frukost, Alpro soyayoughurt (nya Mild & Creamy) med bär och cocosflingor!

Härlig känsla

Två rediga powerwalks, igår efter jobbet och imorse innan frukost, galet skönt att kunna säga efter 5 veckor att man äntligen mår (förhållandevis) bra och att man tar sig framåt, men med knattesteg! Måste bara knåpa ihop ett upplägg till Torsdagens spinningpass..

 


Söndag

Efter en galet mysig helg i Vimmerby är jag tillbaka på jobbet, och nu vill jag bara träna, har äckligt mycket att ta igen, men halsen är inte riktigt med på det.. Kvar på Feelgood till 16, blir en långpromenad om energin håller i sig..


April Cookies

Förutom frukosten som bestod av Apelsinjuice och päronkesella med blåbär och krossad torkad banan så gjorde jag frukostkakor, eller melliskakor, med gojibär.. Oförskämt simpelt..

Mixa 1 msk pumpakärnor eller solroskärnor, ½ dl cashewnötter, ½ dl valnötter och ½ dl sötmandel till ett fint mjöl.. Blanda i 1,5 dl havregryn, 1 äggvita och ½ banan.. Blanda ihop allt till en kladdig deg.. Lägg ca 6 st klickar av degen på en plåt och platta ut till kakor.. Plutta på gojibär och grädda på 175 grader i 10 min. Stäng av ugnen och låt plåten stå kvar tills ugnen kallnar..


Godmorgon

När man har öppning på gymmet blir man inte mindre sugen när alla andra hänger på låset klockan 06.30 för sin morgonträning! Man känner hur formen börjar avta när man inte kan hålla kosten på samma nivå som man brukar, och tränar man 5-6 dagar i veckan och får gå över till ingenting då mår man inte bra i huvudet efter några veckor! Kan lova att det blir löpträning, spinning och morgonpromenader så snart jag är på fötterna! Få upp den där konditionen och flåset som knappt är funktionellt i dagsläget..

Gult är fult

Jag är inte mycket för födelsedagar, Jul och nyår går fetbort, men påsken gillar jag, färggrannt och toksöta små kycklingar överallt.. Dagarna är ljusare, och alla ( förutom jag ) är pigga och glada, what's not to like ? Snart Torsdag och jag får träffa min favoritkille igen.. Fortfarande ingen träning, endast 1h pw igår, idag sitter jag med skeden i högsta hugg och äter B&J'S, halshelvete!

 

 


:)

En tokhärlig helg med min favoritkille, ♥ 80-tals fest och bara massa mys! Mår fortfarande kasst i kroppen, halsen är inte alls ok, mitt immunförsvar nådde botten för längesen! Förhoppningvis nu när jag inte andas gift kanske jag blir bättre ? Jag vill bara träna och mår bra!

RSS 2.0