Peruiansk Viagra

Jag älskar att prova nya saker och jag beställde inte bara Acai från Go For Life, utan även Macaupulver som har betydande mängder aminosyror, kolhydrater och mineraler som kalcium, zink, magnesium och järn.. Dessutom innehåller maca vitaminerna B1, B2, B12, C och E..

Macaroten är en potatisbesläktad rot och har använts av indianerna i Peru för att öka energinivåerna i kroppen, stärka den mentala hälsan och balansera hormonerna i kroppen. Maca innehåller även ämnen som ökar uthålligheten och muskeluppbyggnaden och används därför ofta i samband med träning..

Smaken däremot påminner om palsternacka och pepparrot.. Det luktar förjävligt och man gör allt i sin makt för att blanda bort smaken..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Maca ökade den sexuella funktionen hos möss och råttor. Djuren fick olika koncentrationer av macaextrakt peroralt (via munnen) i 22 dagar, samtidigt med att kontrollgruppen inte fick någonting. De olika doserna av maca var 45 mg/kg, 180 mg/kg och 1800 mg/kg. Hos de musgrupper som fått maca kunde ett ökat antal parningar observeras. Dessutom förde intag av maca hos hanråttor med erektiv dysfunktion till en kortare latensperiod innan erektion uppnåddes.

Liknande resultat uppvisade en annan undersökning. I denna undersökning fick 60 hanråttor dagligen pulveriserad macarot i doserna 15 eller 75 mg/kg eller ren koksaltlösning. Båda macadoserna resulterade i ett signifikant ökat antal parningar. Konklutionen av denna undersökning är att maca förbättrar den sexuella prestationsförmågan hos hanråttor.



trodde inte du använde saker som var djurtestat ;)

2011-08-11 @ 15:18:40
Postat av: Isabelle

Nu sket du allt i det blå skåpet :)

2011-08-11 @ 20:35:42
Postat av: Jennt

Haha den kommentaren känner ja igen! Grattis till jobbet!

2011-08-12 @ 23:02:26
Postat av: Isabelle

Eller hur!:) Tack så jätte mycket!

2011-08-13 @ 08:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0