proteinfluff

Tar sovmorgon och ofrivillig vilodag imorgon, då gymmet öppnar 9 samtidigt som jag börjar jobba.. Lördagsfudgen har jag sett fram emot ett par dagar nu, så imorgon ska det handlas!! Ikväll får jag nöja mig med mitt proteinfluff vanilj toppat med lite hallon, världsklass... ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjaaa.

Hurru jag följer din blogg, försöker få lite peppning att börja träna igen efter att jag slappat i 1 år!!! men kan du inte förklara mer av allt det du, jaa käkar? proteinpulver osv, varför du tar det, vad det hjälper mot,för osv... o det där protein fluffet? whats that? :)

2011-08-28 @ 13:17:38
Postat av: Isabelle

Det var kul o höra!



Behövs bra med protein i kosten för muskelutveckling.. Speciellt viktigt för mig som inte äter kött.. Vassle/whey protein tar jag före och efter träning, casein som ev mellanmål och ett självklart kvällsmål.. Då gör jag oftast pudding / fluff.. Blandar ihop caseinpulver med mindre vätska och frysta bär, kör i mixer och låter det stå och svälla i kylskåpet en liten stund.. Inte bäst på att förklara, men fråga jätte gärna om det är någonting annat du undrar över och hoppas du kommer igång med träningen! :)

2011-08-28 @ 21:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0