bananhavrescones

Spenatsoppa med vitlök och ett ägg till kvällsmat.. Sen gjorde jag en bananhavrescone, bara för att det är så brutalt gott.. En ensam liten scone, 1/2 dl havregryn, 1 dl vetemjöl, 1/2 tsk bakpulver, 15g kallt smör, mosa i 1/2 banan, och grädda i mitten av ugnen i 250 grader i 10 min...

 


Kommentarer
Postat av: EEmelie

låter&ser smaskens ut.

du har inget recept på nyttigt julgodis man kan baka?

Vankas kalas snart och jag vill helst avstår alla sötsaker jag gjort & äta ngt av den nyttigare varianten.

2011-11-29 @ 20:50:46
URL: http://emsiiiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0